Nevrološka terapija

Poleg najsodobnejše opremljenosti je ena naših glavnih prednosti, multidisciplinarna oziroma celostna obravnava uporabnikov. Gre za načrtovane, individualne intenzivne terapije. Intenziteta terapije je odvisna od diagnoze, zdravstvenega stanja in starosti uporabnika.

Sodobna oprema omogoča izvajanje diagnostike, natančnejše ocenjevanje telesnih funkcij ter rehabilitacijo vseh telesnih struktur in sistemov. Pri nevrološkem okrevanju nam omogoča, da izkoristimo nevroplastičnost, sposobnost možganov, da na podlagi novih izkušenj prerazporejajo živčne poti.

V našem centru z rehabilitacijo pomagamo ljudjem s prirojenimi in pridobljenimi nevrološkimi poškodbami in boleznimi, predvsem za stanja po možganski kapi, travmatski poškodbi možganov, po poškodbah hrbtenjače in pri cerebralni paralizi. Možganska kap je bolezen, ki posamezniku v trenutku spremeni življenje. V procesu zdravljenja pa je nevrološka terapija po možganski kapi z individualnim, celostnim pristopom k posamezniku, dragocenega pomena  v kakovosti življenja po nastanku bolezni. Rehabilitacijo izvajamo s pomočjo sodobne opreme, manualnih terapij in delovne terpije.

 

 

nase-naprave-t1-768x512

Vas zanima kako vam lahko pomagamo? Pošljite sporočilo in z veseljem vam odgovorimo na vsa vprašanja.

  Cenik storitev

  StoritevCena
  Prvi specialistični pregled pri fiziatru100 EUR
  Kontrolni pregled pri fiziatru60 EUR
  Individualna nevrološka terapija60 EUR
  Intenzivni program nevrorehabilitacije z uporabo robotikeindividualno oblikovanje in vrednotenje programa

  Cenik velja od 1.9.2020.

  Vse cene so v EUR. DDV v skladu s 1. in 2. točko prvega odstavka 42. člena ZDDV-1 in 61. člena pravilnika o izvajanju ZDDV-1 ni obračunan.

  Bi radi vedeli, če vam lahko pomagamo?