Naša zgodba

Življenje. Voda.

Itero.

PONOVITI …

Veliko stvari se nam zdi samoumevnih. Po noči dan, po zimi pomlad, po dežju sonce. Veliko različnih krogov nas obdaja. Tudi voda kroži. Iz majhnih voda nastanejo večje in vse končajo v morju. Voda izhlapeva in se kot dež spusti nazaj na zemljo. Spet in spet. In spet.

Pričevanja uporabnikov

Katarina P.
Katarina P.

V centru Itero sem se tekom tromesečne nevrorehabilitacije počutila kot doma. Všeč mi je bil individualen, celosten pristop. Terapije so mi zelo pomagale. Moja stoja, hoja je lepša, ravnotežje je veliko boljše. Naučila sem se poslušati svoje telo in ga kontrolirati. Terapevti, ki so zelo prijazni, ampak tudi strogi, so mi pomagali, do spoznanja, da moram imeti ravnovesje med delom, počitkom in redno telovaditi.

Milan S.

V centru Itero sem tekom šestih obiskov nevrorehabilitacije zelo napredoval. S strani osebja sem bil deležen strokovnosti, človeške topline in prijaznosti.

Mojca S.
Mojca S.

Vesela sem, da sem tri mesece lahko vsak dan prihajala v Itero. Zadovoljna sem, ker lahko sama sedim in jem. Sedaj hrano nesem do ust, prej tega nisem zmogla. Glavo sem sklanjala k roki.
Po terapiji se počutim bolj mehka, čutim manjšo napetost telesa. Veliko bolj lahko stegnem noge, kolena. Glavo držim bolj pokonci in sama znam in zmorem poravnati glavo in držo trupa.
Pridobila sem na kondiciji, s svojim cestnim kolesom zmorem prevoziti večjo razdaljo.
V Iteru sem se dobro počutila, veliko sem se nasmejala.

Mediji o nas

Ko nevrorehabilitacijo vzamejo v svoje roke roboti
DNEVNIK

V Ljubljani je zaživel nov nevrorehabilitacijski center, ki ponuja celostno obravnavo nevroloških bolnikov. Ponaša se z najsodobnejšo robotsko opremo, med katero sodi tudi lokomat, robot za trening hoje.

 

Preberite članek

Nove možnosti za rehabilitacijo
SONČNIK

Dobili smo nov nevrorehabilitacijski center. Domuje v Ljubljani, v Trnovem, kjer je iz osrednjega terapevtskega prostora lep razgled na bližnji park, reko Gradaščico in trnovsko cerkev.

 

Preberite članek